středa 20. června 2012

Hlavně nezapomenout...

...na ty skvělé letní dny:))
Ahoj, můj blogový deníčku, chci ti říct, že spontánní nápady jsou vážně ty nejlepší, a tak včerejšek byl více než skvělý. Začalo to nevinnou otázkou, co dělat? :)Ano, co se dá dělat v podvečer krásně letního dne??:) Sbalit košík, milého a vyrazit na piknik k nedaleké přehradě:)
Na místo činu jsme dorazili zhruba kolem sedmé hodiny večerní, u přehrady bylo dosud pár plaveckých nadšenců, kteří třpytivou hladinu křižovali společne s hejnem kachen, ve skrytých koutech byli schováni rybáři, ale měli smůlu, protože my měli lepší chleba:)) Roztáhli jsme si deku blízko břehu, tak abychom si mohli lehce močit nohy ve vodě a vybalili tu spoustu jídla, doteď nechápu jak jsme to zvládli sníst :)) Hermelín, mozzarela, olivy, eidam,kuřecí šunka, rajčátka, jablíčka, celozrnné pečivo...Pozorovali jsme západ slunce, házeli kousky chleba do vody a sledovali ryby, které se po něm doslova málem utloukly...Bylo mi strašně fajjn, ale jak to tak bývá, všechno hezké má svůj konec, tak i my jsme sbalili deku a vyrazili zpátky domů...:)
P.S.: Milý deníčku, musím ti ještě říct, že jsem se dnes opět přesvědčila, že každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán:) A tak tu po včerejším pletí záhonků u babičky, sykám s jogurtem naplácaným na mých pekelně spálených stehnech obsypaných vyrážkou ze sluníčka:)
Ale stejně...VIVAT LÉTO!:)

1 komentář:

  1. spáleniny jsou sice nepříjemností, ale i tak to zážitek z pikniku určitě přebil. :) pěkné, díky za tip, co s Úžasňákem. ;)

    OdpovědětVymazat